Poliklinika za ginekologiju i bolesti dojke

Dr. sc. Marko Petrovečki, dr. med.

Dr. sc. Marko Petrovečki, dr. med., specijalist radiologije diplomirao je 2008. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Godinu dana pripravničkog staža, od srpnja 2008. do srpnja 2009. godine, odradio je u KB Dubrava te je 2009. godine položio državni ispit. Od studenoga 2009. do travnja 2010. godine radi kao liječnik u Zavodu za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. U svibnju 2010. godine započinje specijalizaciju iz radiologije na Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC Zagreb. U tijeku specijalizacije, 2013. godine upisuje i završava poslijediplomski stručni studij Radiologija na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U svibnju 2014. godine polaže specijalistički ispit iz radiologije. Doktorski studij Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završio je 2017. godine, a doktorsku disertaciju obranio je 2019. godine.

Član je Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog i Europskog društva radiologa te Europskog društva za onkološko oslikavanje. Aktivno sudjeluje na radiološkim i onkološkim kongresima u zemlji i inozemstvu  te u provođenju edukacija trajnog medicinskog usavršavanja i dodiplomske nastave na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Autor ili koautor je nekoliko znanstvenih radova indeksiranih u različitim bazama podataka.

 
  Poliklinika za ginekologiju i bolesti dojke - Sve
Poliklinika Eljuga
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga