Edukacija zaposlenika

doc. dr. sc. Domagoj Eljuga, dr. med. - stručno usavršavanje u UZ Gent,  Belgija

dr.sc. Domagoj Eljuga, dr. med. boravio je mjesec dana kao stipendist Europskog društva za plastičnu kirurgiju ( EURAPS) u Sveučilišnoj bolnici Gent, na Klinici za plastičnu kirurgiju pod mentorstvom prof. Blondeela. Tijekom boravka prisustvovao je na brojnim složenim mikrokirurškim rekonstrukcijama perforatorskim režnjevima koje je početkom 90-tih godina  uveo u europsku kiruršku praksu upravo prof. Blondeel, kirurg koji spada u svjetske autoritete u rekonstukcijama dojke vlastitim tkivom. Klinika je također poznata kao jedan od rijetkih svjetskih centara u kojem se izvode operacije promjene  spolova, zahvat koji je prof. Monstrey, dugogodišnji voditelj Klinike, doveo na najviše razine uspješnosti.

Početkom 2012. godine na  Klinici je napravljena 19 transplatacija lica u svijetu, čime je Belgija postala treća zemlja u EU u kojoj se može izvesti  ovaj tehnički i logistički najzahtijevniji zahvat u plastičnoj kirurgiji.

Zbog iznimne međunarodne reputacije, brojni  međunarodni plastični kirurzi rotiraju na Klinici kroz dulje ili kraće boravke kako bi usavršili svoje tehnike učeći iz prve ruke od svjetskih eksperata.

Galerija slika:

 
  Edukacija zaposlenika - Sve
Poliklinika Eljuga
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga