Kozmetski zahvati

Restylane

Restylane

Restylane je bistri, prozirni, viskozni gel koji se sastoji od hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina kao prirodni polisaharid je važan strukturni element u koži, potkožnom, vezivnom te sinovijalnom tkivu i tekućini. Hijaluronska kiselina pripada grupi vrlo malog broja tvari istovjetnih kod svih živih organizama.

Princip djelovanja

Restylane djeluje tako da tkivu dodaje volumen, čime oblikuje konture lica, ispravlja nabore ili povećava usne do željenog stupnja korekcije. Hidrofilična priroda molekula hijaluronske kiseline kombinirana sa svojom trodimenzionalnom strukturom omogućava molekulama da vežu više vode od njihove vlastite težine. Dodavanje vode pomaže da se održi cjelokupan volumen proizvoda što rezultira dužim trajanjem.

Terapijske indikacije i uporaba
Restylane se primjenjuje za povećanje obujma tkiva lica. Preporučljiv je za korekciju bora i povećanje usana. Injektira se u srednji sloj dermisa. Kod deformacija kontura kože, najbolji se rezultati postižu ako se deformacija ručno rasteže do njenog uklanjanja. Djelotvornost i trajanje rezultata ovisi o karakteru tretiranog defekta, no najčešće učinak traje 12 mjeseci. • Cijelo lice - nekirurški face lift

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  1. Vranine noge
  2. Podočnjaci
  3. Obrve
  4. Bore na čelu
  5. Linije mrštenja
  6. Bore oko očiju
  7. Jagodice
  8. Nos
  9. Bore u kutovima usana
  10. Bore nadusnice
  11. Nazolabijalne bore
  12. Bore osmijeha
  13. Rub usana
  14. Volumen usana
  15. Brada
  16. Linija čeljusti
  17. Hidratacija usana
  18. Revitalizacija lica

  Neka Vam Restylane pomogne da izgledate najbolje sa Restylane nekirurškim face liftom. Kombinirajte broj Restylane tretmana za smanjenje linija, bora i vraćanje izgubljenog volumena lica da biste mu dali mladenački izgled.

  Restylane tretman je dugotrajan i omogućava vam da s vremenom promijenite svoj izgled. Svi tretmani mogu se kombinirati kako bi vam pomogli da postignete svoj osobni i prirodni izgled.

  Čak i male promjene mogu napraviti veliku razliku, izgledajte dobro i osjećajte se odlično s kombinacijom Restylane punila i skinbooster ne-kirurški estetskim tretmanima.

 
Prethodni
  Botox
Sljedeći
Juvederm  
  Kozmetski zahvati - Sve
KIRURGIJA
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga