Poliklinika Eljuga - Novosti

Obavijest o novim cijenama

Naša Poliklinika je  u svom dugogodišnjem radu  uvijek  nastojala biti ukorak sa najnovijim svjetskim stručnim i znanstvenim spoznajama i suvremenom tehnologijom, a sve za dobrobit naših pacijenata o kojima skrbimo. Da bismo sve to ostvarili moramo ulagati  značajna novčana sredstva kako u edukaciju djelatnika tako i u nabavku najsuvremenije medicinske opreme.  Više od 10 godina nismo podizali cijene naših medicinskih usluga, ali sada više ne bismo uspijevali održavati istu razinu bez promjene cijena usluga. Unazad godinu dana nabavili smo dva najsuvremenija ultrazvučna aparata (Juniper) i bili smo prvi u ovom dijelu Europe koji smo radili na takvim uređajima.

Isto tako nedavno je u našu Polikliniku postavljen  jedan od najsuvremenijih mamografa s tomosintezom kojega ćemo svečano pustiti u rad dana 19.10. 2019. u prigodi 25. obljetnice Poliklinike Eljuga, a takav uređaj će  uvelike pridonijeti još boljoj kvaliteti u našem radu. Stoga ćemo morati od 21.10.2019. god. povisiti cijene kliničkog i ultrazvučnog pregleda u ambulanti prim. dr. Ljerke Eljuga i dr.Ilone Sušac na 750 kuna, a u ostalim ambulantama naših vanjskih suradnica biti će bonus od 150 kuna tako da će cijena biti i dalje 600 kuna.

Godinama smo u listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke odobravali bonus od 50% na mamografske preglede, ali nažalost ove godine zbog velikog novčanog ulaganja u novi mamograf s tomosintezom taj će bonus biti 25% što znači da će cijena u tom mjesecu biti 300 kuna. Vjerujemo da će naši klijenti i pacijenti razumjeti ovu odluku.

 
Poliklinika Eljuga
ISO Certifikat dodijeljen Poliklinici za ginekologiju i bolesti dojke
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga