Edukacija zaposlenika

Šibenik, od 13. do 15. svibnja - Simpozij o neinvazivnom raku dojke

Od 13. do 15.  svibnja 2011. g. u Šibeniku je održan Konsenzus simpozij o neinvazivnom raku dojke na kojem su sudjelovali vodeći stručnjaci iz tog područja iz Hrvatske te nekolicina pozvanih stručnjaka iz inozemstva. Organizator Simpozija je Hrvatsko senološko društvo koje kao interdisciplinarno društvo okuplja sve specijaliste koji su u bilo kojem pogledu vezani sa problematikom bolesti dojke. Nakon što su predstavljene trenutne mogućnosti i nove spoznaje iz različitih disciplina uključenih u rješavanje ovog problema - radiologije, citologije, patologije, kirurgije, radioterapije i sustavne terapije - stručna komisija je iznijela prijedloge budućih smjernica u

Šibenik, od 13. do 15. svibnja - Simpozij o neinvazivnom raku dojke - dr. Ljerka Eljuga i dr. Ilona Sušacdijagnosticiranju i liječenju neinvazivnog raka dojke. Nadamo se da će konačni zaključci i smjernice biti jednoznačni i primjenjivi na području cijele Hrvatske što bi bila garancija jednako kvalitetnog liječenja svih naših pacijentica. Smjernice će biti objavljene u jednom od sljedećih brojeva „Liječničkog vjesnika“ te na web stranici Hrvatskog senološkog društva. 

Na Simpoziju su sudjelovale i djelatnice Poliklinike Eljuga, dr. Ljerka Eljuga i dr. Ilona Sušac, koje će zasigurno slijediti nove smjernice kad god to bude moguće ne zaboravljajući pri tome da će uvijek biti i onih kojima nikakve stroge smjernice neće odgovarati.

 
  Edukacija zaposlenika - Sve
Poliklinika Eljuga
ISO Certifikat dodijeljen Poliklinici za ginekologiju i bolesti dojke
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga