Edukacija zaposlenika

Aktivno sudjelovanje u radu simpozija u Lovranu

Ove godine u Lovranu, od 21. - 24. svibnja, održan je 5. međunarodni simpozij o komplementarnim i suportivnim terapijama “Umjetnost i znanost u razvoju životnog potencijala” na kojem su djelatnici Poliklinike “Eljuga” u sekciji psihoonkologije imali značajan nastup održavši nekoliko zapaženih predavanja.

Ovaj simpozij s međunarodnim sudjelovanjem u organizaciji Hrvatske udruge za psihosocijalnu onkologiju, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa održan je u Kongresnom centru Hotela “Excelsior” u Lovranu.

Postao je tradicionalni susret kultura, znanosti i umjetnosti predstavnika iz različitih sveučilišnih i kliničkih institucija iz Hrvatske i svijeta.

Djelatnici Poliklinike “Eljuga” održali su sljedeća stručno-znanstvena izlaganja: Tihana Mazalin i Damir Eljuga: Važnost ranog otkrivanja raka vrata maternice u očuvanju psihotjelesnog integriteta žene, potom Vesna Košec, Senka Sabolović-Rudman i Damir Eljuga: Premaligne lezije vrata maternice u trudnoći - psihološki aspekt. Uz ova izlaganja ginekološkog tima spomenimo i nastup onkološko-kirurškog tima Poliklinike “Eljuga”: Ljerka Eljuga i Ilona Sušac: Važnost ranog otkrivanja raka dojke u očuvanju psihosocijalnog integriteta žene, i potom izlaganje Domagoja Eljuge i Ljerke Eljuge: Važnost rekonstrukcijske kirurgije u liječenju žena oboljelih od karcinoma dojke.

Želimo istaknuti da su gore spomenuta predavanja uglavnom rezultat vlastitog iskustva i brojnih primjera iz bogate kliničke prakse tijekom petnaestogodišnjeg rada Poliklinike “Eljuga”.

 
  Edukacija zaposlenika - Sve
Poliklinika Eljuga
ISO Certifikat dodijeljen Poliklinici za ginekologiju i bolesti dojke
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga