Edukacija zaposlenika

“1. hrvatski kongres ginekološke onkologije”

Djelatnici Poliklinike “Eljuga” uspješno su nastupili na 1. hrvatskom kongresu ginekološke onkologije s međunarodnim sudjelovanjem koji se je održao u Zagrebu od 13-16. studenog 2008.

Na kongresu su predavanja održali mr.sc.Ljerka Eljuga, spec. onkolog i ravnateljica te na kraju doc. dr. Damir Eljuga je bio voditelj sjednice o raku vrata maternice, a održao je i pozivno predavanje.

Na ovom kongresu predavanje je održala mr.sc.Ljerka Eljuga, spec. onkolog i ravnateljica: Je li uobičajeni algoritam preventivnih pregleda dojke dostatan za sve žene. U svom izlaganju autorica je navela brojne primjere iz svoje kliničke prakse o pojavi raka dojke i u žena mlađih od 35 godina te je stoga predložila promjenu kalendara za odlazak na preglede dojki koji bi obuhvatio i mlađe dobne skupine.

I na kraju doc. dr. Damir Eljuga je bio voditelj sjednice o raku vrata maternice, a održao je i pozivno predavanje “Mikroinvazivni rak vrata maternice: kada je konizacija dostatan zahvat u njegovu liječenju”. Autor je naglasio važnost poštednog zahvata ovog stadija raka posebice u mladjih žena koje nisu rodile s ciljem očuvanja njihove fertilne sposobnosti.

 
  Edukacija zaposlenika - Sve
Poliklinika Eljuga
ISO Certifikat dodijeljen Poliklinici za ginekologiju i bolesti dojke
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga