Poliklinika za ginekologiju i bolesti dojke

Maša Radeljak Protrka, dr. med

Maša Radeljak Protrka, dr. med., specijalistica kliničke radiologije, rođena je u Zagrebu gdje je završila osnovnu školu i potom Klasičnu gimnaziju. Godine 2012. diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon jednogodišnjeg pripravničkog staža u Domu zdravlja Zagreb Istok te kraćeg rada kao liječnik opće prakse, 2015. godine započinje specijalizaciju iz kliničke radiologije u Kliničkkoj bolnici Dubrava. Tijekom specijalizacije završila je i stručni poslijediplomski studij iz kliničke radiologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalistički ispit uspješno je polažila u siječnju 2022. godine u Kliničkoj bolnici Dubrava. Za vrijeme specijalističkog usavršavanja te tijekom dosadašnjeg specijalističkog staža koristi se svim radiološkim metodama u dijagnostici bolesti dojke s naglaskom na ultrazvuk.

Od početka specijalizacije sudjeluje i u nastavi studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sudionica je većeg broja radioloških kongresa i radionica, posebno iz područja ultrazvučne dijagnostike dojke. Članica je Hrvatskog i Europskog društva radiologa.

 
  Poliklinika za ginekologiju i bolesti dojke - Sve
Poliklinika Eljuga
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga