Poliklinika za ginekologiju i bolesti dojke

Ljubica Luetić Cavor, dr. med.

Nakon završene osnovne škole i gimnazije u rodnom gradu Splitu upisuje Medicinski fakultet Sveučilištu u Zagrebu na kojem diplomira  2002. god. u redovitom roku.

Nakon završetka studija medicine obavila je pripravnički staž u Klinici za tumore u Zagrebu i potom  kratko radi kao liječnik u Hitnoj medicinskoj pomoći u Splitu te neko vrijeme kao liječnik u ordinaciji obiteljske medicine u Zagrebu.

Specijalizaciju iz dijagnostičke i intervencijske radiologije započinje 2007. godine kao specijalizant Klinike za tumore provodeći program specijalističkog usavršavanja u KBC „ Sestre milosrdnice“ te dijelom i u KB „Dubrava“. Tijekom specijalizacije završava stručni poslijediplomski studij iz područja radiologije.

Nakon specijalističkog usavršavanja određeno vrijeme radi u Klinici za traumatologiju u Zagrebu te se 2015. godine vraća u Kliniku za tumore KBC „Sestre milosrdnice“  zbog interesa za patologijom dojke kojom se u navedenoj ustanovi sveobuhvatno bavi.

2017. godine upisuje doktorski poslijediplomski studij Molekularnih bioznanosti na Sveučilištu „Josip Juraj Strossmayer“ u Osijeku posebno vođena interesom za proučavanjem i razumijevanjem patologije tumora na molekularnoj razini, osobito tumora dojke.

Dr. Luetić Cavor članica je Hrvatskog i Europskog društva radiologa, članica Povjerenstva za bolničku djelatnost Hrvatske liječničke komore i članica Hrvatske udruge bolničkih liječnika.

Sudionik je brojnih kongresa i stručnih simpozija s posebnim zanimanjem za dijagnostikom i liječenjem žena oboljelih od tumora dojke.

 
  Poliklinika za ginekologiju i bolesti dojke - Sve
Poliklinika Eljuga
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga