Poliklinika Eljuga - Novosti

PJEVAČICA IVANA KOVAČ ČETIRI MJESECA NAKON PORODA IZGLEDA I OSJEĆA SE SJAJNO

Pjevačica Ivana Kovač prije četiri mjeseca rodila je kćer Elenu. Lijepa Dalmatinka osjeća se sjajno, a u dobru se formu vratila jako brzo. Jedno od najbitnijih životnih trenutaka je rođenje djeteta. Stoga je iznimno važna i briga prije i nakon poroda za dijete i majku. Zajedno s doktoricama Jadrankom Balen Žuklić i Ljerkom Eljugom iz zagrebačke poliklinike Eljuga educira majke o važnosti redovitih konzultacija, čak i nekoliko mjeseci nakon poroda, a koji je kod Ivane prošao u najboljem redu.

«Zahvalna sam na svoj pomoći doktorici Žuklić. Iznimno je važno da majke, naročite one koje će to biti po prvi puta, budu vrlo dobro informirane i vođene kroz trudnoću. Mnogo je nepoznanica s kojima se susrećemo i prava informacija je nekad od presudne važnosti! Apeliram na sve mlade mame da brinu o zdravlju i nakon poroda!» - izjavila je Ivana Kovač.

Konzultacije o vlastitom zdravlju i redovite ginekološke kontrole nakon poroda važne su kako bi se spriječile eventualne komplikacije ili problemi koji mogu nastati uslijed promjena na tijelu žene za vrijeme i nakon poroda. Ivana Kovač i doktorice poliklinike Eljuga ovim putem apeliraju na sve majke, naročite one mlade, da posebnu pažnju posvete sebi nakon poroda kako bi najsretniji dani njih i tek rođene bebe prolazili u najboljem redu i sreći.

«Uz čestitke, prilikom susreta s Ivanom nakon četiri mjeseca od poroda, zahvalili smo joj na sudjelovanju u zajedničkoj edukaciji mladih mama. Tijelo žene mijenja se za vrijeme te nakon poroda. Postoje mogućnosti za nastanak pojedinih komplikacija koje možemo otkriti redovitim pregledima nakon poroda kakav je ovaj današnji Ivane Kovač!» - izjavila je doktorica Jadranka Balen Žuklić.

Galerija slika:

 
Poliklinika Eljuga
ISO Certifikat dodijeljen Poliklinici za ginekologiju i bolesti dojke
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga