Estetski zahvati na glavi i licu

Estetski zahvati na glavi i licu

Face lift

Facelift je kirurški zahvat koji se uglavnom koristi kako bi se zategnula i zagladila koža lica, nakon čega se dobije mladolikoji i osviježeniji izgled..

Facelift vidljivo smanjuje znakove starenja koji nastaju na čelu, području oko očiju, obrazima, nosu, ustima, bradi i vratu.

Više...
 

Korekcija ušiju

Estetska korekcija ušiju ili otoplastika je zahvat kojim se uklanja urođena deformacija koja se očituje u nepravilnom položaju uški ili ušnih školjki.

Ova deformacija može biti jednostrana ili obostrana (simetrična ili asimetrična).
Operacija se najčešće izvodi kod djece u dobi između 4 i 14 godina, ali i kod pacijenata starije životne dobi. Sam zahvat za pacijenta je bezbolan, a izvodi se pod lokalnom anestezijom i traje otprilike 90 min.  Rez se postavlja iza uha, stoga poslijeoperacijski ožiljak ostaje nevidljiv.

Više...
 

Korekcija očnih kapaka

Korekcija očnih kapaka

Blepharoplastika je kirurški zahvat kojim se uklanja višak kože i masnog tkiva sa kapaka..

Ovaj se zahvat uglavnom primjenjuje kako bi se korigiralo padanje gornjeg kapka, koje pak uzrokuje djelomično smanjenje vidnog polja.

Blepharoplastikom donjeg kapka eliminiraju se vrećice ispod očiju.

Više...
 

Lipofilling

Lipofilling

Lipofilling ili transfer vlastitih masnih stanica je tehnika kojom se koristimo kada želimo iskoristiti višak masnog tkiva za dodatak volumena u estetskoj ili korektivnoj kirurgji. Regije u koje najčešće transferiramo mast su glava ( u područje usana, obraza, nazolabijalnih brazdi..)
Mast se uzima kanilama za liposukciju te nakon posebnog filtriranja i obrade, izolirane masne stanice se vraćaju na željeno mjesto. Najčešće mast uzimamo sa trbuha,  stražnjice, bedara, koljena, unutarnje nadlaktice ili vrata. Dulljina zahvata ovisi o regiji koju tretiramo.
Bitno je za naglasiti da otprilike 50-75% masnih stanica preživi zahvat, stoga je za postizanje željenog rezultata potrebno nekoliko tretmana.

 
KIRURGIJA
ISO Certifikat dodijeljen Poliklinici za ginekologiju i bolesti dojke
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga