Poliklinika Eljuga - Novosti

Ambulanta za minimalno invazivne i estetske tretmane

Nastavljamo širiti ponudu naše Poliklinike i s radošću vam najavljujemo početak rada još jedne ambulante za minimalno invazivne i estetske tretmane koju će voditi naša djelatnica dr. Rhea Mužar.

U ovoj ambulanti naša doktorica Mužar počinje s radom  dana 24. ožujka 2023. i biti će dostupna  pacijentima petkom poslijepodne ili prema dogovoru. U svojem radu pružat će usluge iz područja anti-ageing tretmana kao što su korekcije bora dermalnim punilima i botoxom te regenerativne tretmane PRP-om (Platelet Rich Plasma). Isto tako kod dr. Mužar moći ćete se  naručiti i za dermatokirurške zahvate.

Naša doktorica je vrlo iskusna i kompetentna za ovaj posao kojega će obavljati u ovoj ambulanti. Ukratko, dr. Mužar je diplomirala  na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zürichu 2020. godine, a 2021.položila je i europski Surgical Basic Exam švicarskog društva liječnika, Foederatio Medicorum Helveticorum FMH.

Od 2022. je djelatnica Poliklinike Eljuga gdje nastavlja s usavršavanjem pod mentorstvom prof.dr. Domagoja Eljuge, ali isto tako i na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava. Educirala se na brojnim tečajevima među kojima je i radionica Američkog društva za estetsku medicinu (AAAM) za minimalno invazivne zahvate iz estetske medicine u Londonu nakon čega je dobila  certifikat prve razine.

Za sve naše klijente koji se naruče kod dr. Mužar, do kraja  godine na sve ponuđene tretmane darujemo 20% popusta.

 
Poliklinika Eljuga
ISO Certifikat dodijeljen Poliklinici za ginekologiju i bolesti dojke
 
Zavirite u ugodni ambijent i vrhunski opremljene ambulante poliklinike Eljuga